Star From HeavenStar From Heaven Star From Heaven

Här kommer nyheter om
Star From Heaven uppdateras.

  

 

 

Inför starten i Örebro

2011-05-06

Nu är det inte långt kvar till Stjärnan ska starta imorgon på Örebro. Tio Rix-hästar står för motståndet så det blir ett interssant lopp. Stjärnan har fått två jobb i veckan. I måndags fick hon ett tuffare träningsjobb med intervaller på rundbanan. Hon travade bra men var lite loj i det jobbet. Pulsen var dock normal efteråt och det kan ha varit en humörsak. Hon gick också själv i det jobbet.

I onsdags fick hon sex intervaller på sandbanan och då hade hon en sparringpartner och i detta jobb kändes hon jättefin. Idag fredag har hon varit ute på en joggingtur och allt var fortsatt väl med henne.

Imorgon kommer hon att lättas lite i frambalansen, från järnskor till aluminiumskor. Hon har blivit starkare av loppen hon varit med i och hon ska vara gynnad av att kunna tävla med lite lättare balans.

Hon har vunnit sina båda lopp från ledningen men ska vara minst lika bra bakifrån, tror vi. Hon kommer nog att svara för ett bra lopp imorgon, sen hur långt det räcker när man inleder från tillägg får vi se men hon ska absolut ha en bra chans att vara med bland de tre. Dessutom får hon sällskap av sin hagkompis Valles Emile som också ska starta imorgon, fast i lopp 13.

Nu hoppas vi att det blir en lyckad travlördag i Örebro!