Star From HeavenStar From Heaven Star From Heaven

Här kommer nyheter om
Star From Heaven uppdateras.

  

 

 

Inför Gävle måndag (lopp 4)

2011-11-20

Stjärnan startar i V4-4 på Gävle imorgon. Senaste starten var för en dryg månad sedan då hon var tvåa på Solvalla. Hon gick då i mål med krafter kvar bakom vinnaren och det är svårt att säga om hon hade kunnat utmana om segern med fritt, men omöjligt är det inte. Kusken den gången tyckte i alla fall att det kändes som att hon hade krafter kvar i mål och dessutom var hennes tussar i öronen kvar i mål den gången då "Danne" inte behövde rycka dessa.

Stjärnan har tränat på bra efter den starten och varit anmäld både till lopp på Solvalla och V75 utan att komma med, men nu kom hon med i alla fall. Det kan ha blivit lite långt mellan starterna men hon har tränat fint, känts bra i travet och det känns som att formen ska vara bra. Läget blev också bra denna gång och vi får hoppas på ledningen, sen får kusken avgöra om han vill köra där eller inte men det ser vi gärna att han gör om han känner för det.

Torbjörn har kört henne tidigare och känner henne bra. Daniel som kört i två starter kör inte denna gång då han lovat bort sig på en annan häst i loppet. Hur som helst ska Stjärnan kunna få ett fint lopp från det här spåret och visst ska hon räknas med segerchans. Vi har inte planerat några ändringar på henne heller utan det blir helstängt huvudlag och skor runt om som tidigare.