Star From HeavenStar From Heaven Star From Heaven

Här kommer nyheter om
Star From Heaven uppdateras.

  

 

 

Inför starten på Sundbyholm imorgon

2011-12-12

Imorgon är det dags igen - ny start för Star From Heaven.

Det blev en sjätteplats för Stjärnan på Solvalla i senaste starten där hon sprang nytt rekord på 16,6. I sista sväng såg det ut som att hon hade vinstchans men tyvärr tröt krafterna 100 kvar. Tobbe tyckte det var väldigt synd att man fick vänta 20 minuter på att få komma igång och starta. Detta eftersom en häst fick materialfel flera gånger och Tobbe hade vässat upp Stjärnan i provstarterna för att ha henne taggad i loppet.

Tyvärr gjorde den långa väntan då att hon därmed blev stressad och det satte nog ner henne lite. Dessutom så fick hon trava i dödens i loppet.

Då det även denna gång handlar om voltstart, med risk för att det kan bli omstarter, så kommer vi att byta huvudlag på henne. Istället för det helstängda hon har haft så kommer hon att få ett norskt huvudlag på sig. Hon har känts bra i jobben efter förra loppet och formen är fin. Nu blir det även till att gå i ryggar från bakspåret och det kan vara bra för henne denna gång. Klaffar det lite från bakspår så ska hon ses med platschans. Även om det är några bra emot så har hon även mött hårdare hästar tidigare under året. Som vanligt så får hon tävla med skor på hovarna.