Star From HeavenStar From Heaven Star From Heaven

Här kommer nyheter om
Star From Heaven uppdateras.

  

 

 

Start på Solvalla imorgon

2011-05-17

Imorgon onsdag har det blivit dags för nästa start för Stjärnan. Hon ska då vara med på Solvalla i lopp 2 där hon bland annat möter Stall Upplands Rix-häst Aina Sting. Vi får väl hoppas på en trevlig duell oss emellan.

Den här gången är det bilstart och det blir första gången för Star From Heaven, så hon kommer att få öva på det före tävlingarna. Det brukar ske cirka en timme före första start, alltså klockan 17.10. Hon kommer imorgon att få ett helstängt huvudlag på sig för att hon ska bli lite mera fokuserad på uppgiften och det kommer hon att få ha redan när hon testar startbilen. Tidigare har hon haft ett öppet huvudlag när hon startat.

Hon har fått ett bra läge, men det är några tuffa motståndare med i loppet, men vi ska försöka ge dom en match. Då förstapriset i morgondagens lopp överstiger 50.000 kronor delas det dessutom ut dubbla poäng i Rixallsvenskans tävling.

Under tisdagen publicerades en blogg av Ullis på Rixallsvenskans sida med en hel del information om Stjärnan och lite annat - klicka här för att läsa den.