Star From HeavenStar From Heaven Star From Heaven

Här kommer nyheter om
Star From Heaven uppdateras.

  

 

 

Stjärnan tränade
under onsdagen

2012-04-04

Idag onsdag har Stjärnan tränat det sista finslipande jobbet inför årsdebuten på lördag. Hon fick ett lätt underhållande träningspass på rakbanan där hon fick springa i lite lugnare tempon i intervaller på "rakan" och hon kändes jättefin.

Den här veckan har hon fått lite lugnare pass både idag och i måndags. Hon fick nämligen träna på tuffare i förra veckan och fick i fredags ett tuffare pass på rakbanan med snabba intervaller och hon känns bra förberedd. Med erfarenhet av fjolåret så behövde hon ett lopp i kroppen efter uppehåll för att gå framåt formmässigt och så lär det säkert vara även denna gång, men hon känns stark och rejäl och vi räknar med att hon ska göra ett bra lopp. Motståndet såg lämpligt ut och vi måste tro på en bra chans att hon ska kunna vara med bland de tre i alla fall.

Nu blir det laddning i hagen torsdag och fredag för henne innan vi reser till Romme på lördag. Ni som tänker åka till Romme och behöver stallbiljetter hör av er till oss så fixar vi det. Stjärnans lopp sänds även i TV4Sport och hennes lopp beräknas starta kl 13.45.