Star From HeavenStar From Heaven Star From Heaven

Här kommer nyheter om
Star From Heaven uppdateras.

  

 

 

Stjärnan status

2012-11-07

Det är några av er som hört av sig och undrat hur det gått med det fortsätta ägandet. Det är väldigt glädjande, tycker vi, att det är många av er som sagt ja till en fortsättning med Stjärnan. Det är mycket roligt.

Mats på LRF som håller i köpeanbuden, har de senaste veckorna varit upptagen med att vara behjälplig med årets Rikshästauktion och hästarna där, så därför har info dröjt något, men det kommer info angående detta så snart som möjligt. Det är i alla fall så pass många som svarat ja så det kommer bli en fortsättning med Stjärnan.

Hur är dagsstatusen för Stjärnan då? Jo hon har varit till veterinären efter sin senaste start och hon var inte helt perfekt vid det besöket och blev lite behandlad, men det var inga stora grejer. Hon blev lite behandlad i ett framknä och i den bakkota som hon opererade i våras. Med tanke på den bakgrunden och att hon visade lite reaktion där så ¨vill vi inte ta några risker utan "smörja" upp den lite. Därmed kommer hon inte att starta de närmsta tre veckorna, men sedan hoppas vi vara på banan snart igen.