Star From HeavenStar From Heaven Star From Heaven

Här kommer nyheter om
Star From Heaven uppdateras.

  

 

 

Vintervilan närmar sig slutet...

2012-01-12

Dags för en uppdatering om statusen för Stjärnan. Hon gjorde bokslut för 2011 den 22 december då hon slutade femma i Gävle. Under fjolåret blev det totalt 16 starter, två segrar, ett andrapris och två tredjeplaceringar. Totalt sprang hon in 137.400 kronor.

Fjolårssäsongen började redan i mars då hon gjorde sin första start och precis som vi hade planerat efter sista starten ifjol så har hon nu fått lite vintervila för att återhämta sig och ha det bra i några veckor. Hon har blivit vaccinerad och avmaskad under jul- och nyårshelgen och när hon nu ändå skulle få ta det lugnt så fick veterinären gå igenom henne. Han (Nils Roneus) hittade inte mycket att anmärka på, utan det var mest lite finlir i ett framknä och båda bakkotorna, annars var det bara bra med henne.

Stjärnan har haft bra dagar nu och får gå i hagen och vila upp sig och äta mat. Det kommer hon fortsätta med även nästa vecka och då har hon fått ta det lugnt en månad ungefär. Sedan drar vi igång med träningen igen, till att börja med får hon motioneras igång och sedan ökas träningsdosen på allteftersom. Så ser det ut för dagen.